Kleefteksten of logos worden gesneden met een digitale snijplotter uit zelfklevende folie die in vele kleuren en kwaliteiten bestaat. Wij snijden teksten uit tot 1200 mm hoogte en leveren deze aan op een handige drager met applicatiefolie die er voor zorgt dat de letters mooi gespatieerd blijven en makkelijk zijn aan te brengen. Dit systeem maakt het eenvoudig voor de klant om de teksten te kleven maar ze kunnen natuurlijk steeds aangebracht worden door ons eigen Publidema-team.
Wij maken onderscheid tussen de economy vinyl die voornamelijk gebruikt worden voor beletteringen op korte termijn zoals promoties, solden, opendeurdagen, enz...; de polymeer vinyl die 8 jaar kleurgarantie geeft en gebruikt worden op effen ondergronden zoals ramen panelen en vrachtwagens; En de gegoten vinylsoorten die we toepassen op oneffen ondergronden en door middel van opwarming kunnen ingewerkt worden om beter te hechten.
Nieuw zijn de metallic folies in ons gamma die naast het traditionele zilver, antraciet en goud nu ook in diverse geel-, groen-, blauw-, rood- en paarstinten verkrijgbaar zijn en die uw teksten een meerwaarde geven! Alle teksten en logos worden op maat gemaakt naar uw wens.