Freesletters zijn gevelletters en logos die computergestuurd uit een plaat gefreesd zijn en door middel van afstandhouders op de muur bevestigd worden. Door middel van belichting kan het 3D effect nog worden versterkt en bekomt men prachtige resultaten die zeker opgemerkt worden.
Buiten op uw gevel of binnen achter uw balie of in de persruimte, deze letters zijn geschikt voor elke omgeving en garanderen een meerwaarde te geven en een streling voor het oog te zijn.
Freesletters kunnen vervaardigd worden in een diversiteit van weer- en warmtebestendige materialen, van RVS, aluminium tot Acrylox welke beschikbaar zijn in diverse diktes en een ruim kleurengamma. De acrylox letters kunnen verkregen worden in diktes van 8 tot 30 mm, volkern of translucent, al dan niet verlijmd met RVS; stonex is een massieve volkunststof en hierin gaan wij tot 50 mm dikte, deze letters worden standaard gelakt in ieder gewenst Ral kleur; bij ferromex plaatsen we een koper, brons of ijzer metaallaag over de letters en bekomen we een oude nostalgische uitstraling of strakke look, de mogelijkheden zijn onbeperkt.